Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Προστατεύουμε την Κύπρο, δυναμώνουμε την Ευρώπη



Διεκδικούμε τη ψήφο των Κυπρίων πολιτών στις Ευρωεκλογές για να στηρίξουμε την προσπάθεια της συνεργασίας ΕΔΕΚ – ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ να αντιπροσωπεύσουν δυναμικά και διεκδικητικά την Κύπρο στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Οι προσεχείς Ευρωεκλογές γίνονται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την Κύπρο και το λαό της. Δεν επιτρέπεται εφησυχασμός και αδιαφορία. Έχουμε καθήκον και υποχρέωση να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε όσους καθαρά και ξάστερα, στηρίζουν στην Κύπρο και στην Ευρώπη, τα δικαιώματα των απλών πολιτών.

Απέναντι μας έχουμε πολιτικές που δημιούργησαν μια Ευρώπη των μνημονίων, της λιτότητας και της φτώχειας. Δεν θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Θέλουμε μια Ευρώπη ανθρώπινη και οικολογική, που θα θέτει ως προτεραιότητα τον απλό πολίτη και όχι τα κέρδη των αγορών. Θέλουμε μια Ευρώπη που να έχει ανεξάρτητη και δίκαιη εξωτερική πολιτική ώστε να μην ανέχεται την Τουρκική κατοχή. Θέλουμε μια Ευρώπη της προστασίας του περιβάλλοντος και της πράσινης βιώσιμης ανάπτυξης.

Στις 25 Μαΐου λοιπόν δεν παραμένουμε απαθείς. Δυναμώνουμε την τίμια και τολμηρή φωνή των Οικολόγων. Στηρίζουμε τη συνεργασία ΕΔΕΚ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, για να πετύχουμε την τιμωρία των ενόχων της Κυπριακής οικονομικής τραγωδίας. Τιμούμε την τίμια και αγνή πολιτική. Καταδικάζουμε με τη ψήφο μας αυτούς που μας οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή και την κοινωνική υποβάθμιση, πρώην και νυν κυβερνώντες.

Στις 25 Μαΐου, οι Κύπριοι πολίτες έχουμε επιλογή. Καθαρά και ξάστερα στηρίζουμε τη συνεργασία ΕΔΕΚ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ. Διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για την Κύπρο και την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: